Bemutatkozás

A KANIZSATEL Kft-t 1999. július 19.-én alakította magánszemélyekből álló társaság sok éves, évtizedes távközlési szakmában gyűjtött tapasztalattal. A társaság 100%-ban magyar vállalkozás. Székhelye: Nagykanizsa, Csengery u. 84.
A térségben kiemelkedően sok távközlési szakember található, akik vagy nem tudtak elhelyezkedni, vagy más, távolabbi székhellyel rendelkező társaságoknál dolgoztak.
A társaság alapítása óta, vagyis 1999 óta van jelen a hazai vezetékes távközlési hálózatok tervezése és kivitelezése területén.

A vállalkozás pénzügyi, jövedelmi helyzete az alapítás évét követő kezdeti nehézségek után folyamatos javulást mutat, vagyona folyamatosan bővül.
A növekedés elsősorban az értékesítés nettó árbevétel növekedésének köszönhető, ami szinte kizárólag távközlési hálózatok építésre, fenntartására, az ezzel összefüggő és ehhez kapcsolódó kiegészítő tevékenységekre, valamint ezen hálózatok tervezésére korlátozódik
Az elmúlt több mint 10 év eredményei azt bizonyítják, hogy a cég a jelen gazdasági környezethez igazodva egy egyenletesen növekvő pályára állt. Ez annak az eredménye, hogy a megtermelt jövedelmet a társaság tulajdonosai visszaforgatják a vállalkozásba, amivel a cég hatékonysága hosszú távon növelhető. Ezt mutatja az, hogy a társaság a tőkeszerkezete kedvező irányba módosult.

A társaság műszaki technikai felszereltsége, szakmai összetétele

A fő tevékenység megvalósításához megfelelő szakmai és technikai felszereltséggel rendelkezünk. A társaság dolgozóinak létszáma jelenleg 38 fő. Munkacsapataink száma kilenc, valamennyi fel van szerelve a távközlési hálózatok építéséhez, szereléséhez szükséges eszközökkel, járművel. Rendelkezünk darukaros tehergépkocsival, oszlopszállítóval, dobszállítóval, légkompresszorral, útátfúró gépekkel, átviteltechnikai mérőműszerekkel, optikai hálózatok szereléséhez és méréséhez szükséges eszközökkel. Folyamatosan fejlesszük és korszerűsítjük eszközparkunkat, figyelemmel kísérjük az új technológiákat, ezekhez szükséges eszközöket beszerezzük.
A társaság jelenleg 4 fő kamarai névjegyzékben szereplő tervezővel és 4 fő regisztrált felelős műszaki vezetővel rendelkezik.
Munkatársainkat – akik több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek - folyamatosan képezzük, elsajátíttatjuk velük az újonnan bevezetett technológiákat.
Telephelyünkön korszerű számítógépes hálózat, és 2009. november 01. óta SAP vállalatirányítási rendszer – mely teljes tevékenységünket lefedi - segíti munkánkat. A részletes eszközparkot megtalálja a technikai háttér alatt.

Referenciák

Már alapításunk – 1999 – évében a MATÁV Rt. által kiírt közbeszerzési eljárás megnyerésével dolgoztunk a zalaegerszegi és nagykanizsai primerek területén. Ettől kezdve folyamatosan vállalkozói szerződések keretein belül a MATÁV Rt., valamint a Magyar Telekom Nyrt. zalaegerszegi, nagykanizsai, szombathelyi, marcali, siófoki, kaposvári, pécsi és tolnai primerek területén végeztünk előfizetői és miniprojekt létesítést, hálózatfenntartást, beruházási projektek kivitelezését és tervezői tevékenységet.
Jelenleg a Magyar Telekom Nyrt. MSZI tapolcai, nagykanizsai, kaposvári és zalaegerszegi területén végzünk előfizetői létesítési és zavarelhárítási tevékenységet.
A HI Kábelhálózat Fenntartás Pécsi és Soproni Osztályának területén, valamint a Pécsi és Soproni Innovációs Osztály területén végzünk hálózatfenntartási és beruházás kivitelezési tevékenységet. Munkánk a zalaegerszegi, nagykanizsai, tapolcai, keszthelyi és kaposvári primerek területére összpontosul.
GVOP pályázatok keretein belül több helyen végeztünk optikai és KTV hálózatok tervezési és kivitelezési munkáit.
Kisebb helyi KTV szolgáltatóknak folyamatosan végzünk hálózatépítési fenntartási és bővítési munkákat.
A részletes referencia listát megtalálja a referenciák alatt.

2011. év célkitűzései

A KANIZSATEL Kft. vezetése a hosszú távú eredményesség, a dinamikus fejlődés, a megrendelők egyre növekvő elvárásainak biztosításához úgy gondolta, szükséges bevezetni és folyamatosan fejleszteni egy - az európai normákhoz igazított - minőségirányítási, környezetirányítási, és munkabiztonsági és munkaegészségügyi rendszert, mely a társaság teljes tevékenységét lefedi.
Felismertük, hogy a piacon a minőségi szolgáltatások éles versenye folyik, ezért ennek megfelelően alakítjuk ki minőség-, környezet- és munkabiztonsági és munkaegészségügyi politikánkat. Az elvégzett tevékenységnek mindenkor ki kell elégíteni a megrendelők elvárásait.
Partnereink számára biztosítjuk a vállalt teljesítési határidők pontos betartását, a tartós együttműködést feltételező árpolitikát, valamint minőségügyi rendszerünk bemutatását. Minden partnerünkkel folyamatos és személyes kapcsolatot tartunk fenn, törekvésünk, hogy hosszú távú, korrekt üzleti és szakmai kapcsolat alakuljon ki közöttünk.
Munkánk alapja az önmagunkkal, dolgozóinkkal és partnereinkkel szembeni igényesség.